Demontage

VAG Auto onderdelen en demontage auto's

Autoservice Beco demontagebedrijf voert een modern en duurzame autosloperij. De laatste jaren hebben wij onze opslagruimte en deskundig personeel vergroot om de aanloop van jonge schadeauto’s vakkunding te demonteren en te testen.
Daarom staan wij voor 100% achter onze onderdelen. Momenteel beschikken wij over een voorraad van 50.000 auto onderdelen van alle merken en bouwjaren.

Sloop auto ophaaldienst regio Alkmaar en omstreken

Wie met een sloopauto of onherstelbare schade wagen zit opgescheept, kan Beco bellen. Wij komen uw defecte auto voor een klein bedrag bij u voor de deur ophalen, of juist daar waar de auto is achter gebleven.

Sloopauto inkoop

Ruime vergoeding en het RDW vrijwaringbewijs Autosloperij Heerhugowaard.
Naast onze ophaalservice, verdient u meer service bij Autoservice Beco. Zo bieden wij u een hoge prijs voor uw sloopwagen of schade auto en krijgt u op het moment van ophalen direct het RDW vrijwaringbewijs van ons.
Op die manier bent u van alle zorgen verlost en brengen wij uw sloopauto naar onze autosloperij waar we de kapotte auto gaan demonteren.

U kunt ons het snelst bereiken op het volgende nummer: 072-5719110 of vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Back to top